Pri výrobe Gréckeho jogurtu Milko sa používajú jogurtové kultúry izolované z tradičných gréckych jogurtov. Produkt sa vyrába podľa tradičného gréckeho spôsobu ostránením časti syrovátky a okrem klasických jogurtových kultúr obsahuje tiež bifidobacterie BB-12, ktoré napomáhajú tráveniu. Ide o nízkokalorický výrobok s pomerne vysokým obsahom vápnika a významným podielom mliečnych bielkovín.
Potraviny keyboard_arrow_right
Mliečne výrobky a vajcia keyboard_arrow_right
Jogurty keyboard_arrow_right
Milko Grécky jogurt biely 0 % tuku
Milko Grécky jogurt biely 0 % tuku
(Milko)
Množstvo x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 58 kcal
= 241 kJ
Bielkoviny 10 g
Sacharidy 4 g
Tuky 0,3 g
Vláknina 0 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bielkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 58 kcal
Bielkoviny 10 g
Sacharidy 4 g
Tuky 0,3 g
Vláknina 0 g
Nutričné hodnoty
Bielkoviny | 10 g |
Sacharidy | 4 g |
Cukry | 4 g |
Tuky | 0,3 g |
Nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Transmastné kyseliny | 0 g |
Mononenasýtené | 0 g |
Polonenasýtené | 0 g |
Cholesterol | - |
Vláknina | 0 g |
Soľ | 0,1 g |
Voda | 0 g |
Vápnik | 126 mg |
GI | 0 |
PHE | 500 mg |
Stav | surové tepelne spracované |
Bielkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasýtené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Transmastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasýtené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polonenasýtené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Soľ | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápnik | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Zloženie nutričných hodnôt
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B1 Vitamín B1 (tiamín)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Cholín Cholín
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamín)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacín, niacínamid, nikotínamid, kyselina nikotínová)
Vitamín K Vitamín K
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Obsahuje minerálne látky
Železo Železo
Sodík Sodík
Vápnik Vápnik
Fosfor Fosfor
Meď Meď
Horčík Horčík
Mangán Mangán
Selén Selén
Draslík Draslík
Zinok Zinok
Pozitívny vplyv na zdravie
Vápnik je dôležitý minerálny prvok, ktorý vyživuje naše kosti, nechty i zuby. Bielkoviny sú stavebné látky organizmu a sú životne dôležité.
Ako udáva výrobca - nízky obsah tuku nie je rozpoznateľný.
Najhľadanejšie v kategórii Jogurty
Názov | Energetická hodnota (kcal) | |
---|---|---|
57 | | |
100 | | |
67 | | |
51 | | |
72 | | |
88 | | |
46 | | |
79 | | |
92 | | |
72 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravín v našej databáze
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplnených jedálničkov
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabuľkách