Kalorické Tabuľky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Pilaf na panvici

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingrediencie

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingrediencie

1 porcia
100 x 1 g
40 x 1 g
70 x 1 g
2 x 1 g
2 x 1 g
15 x 1 ml
5 x 1 g
50 x 1 g
100 x 1 g
200 x 1 g

Postup prípravy receptu

1
100g kuracieho filé nakrájame na kúsky, nastrúhame 1 mrkvu, nakrájame 1/2 cibule a 1 strúčik cesnaku.
2
Na panvici rozohrejeme 1 lyžicu olivového oleja a do panvice vložíme kuracie filé. Restujte s použitím korenia podľa vášho výberu, ale nie so soľou. Odporúčame zvoliť silnejšie korenie - kajenské korenie, čierne korenie, čili - pretože mrkva v pilafe vyváži silné korenie, takže výsledok nebude taký pikantný. Keď je kuracie filé zlatohnedé, vyberte ho z panvice a odložte nabok (ak nepoužívate cibuľu a cesnak, môžete okamžite pridať ďalšie prísady).
3
Cibuľu osmažte na panvici wok (môžete použiť aj hrniec), kým nie je mäkká. Potom na panvicu pridajte cesnak, mrkvu, 3 lyžice paradajkovej pasty, 3 lyžice hnedej ryže, orestované kuracie filé a 2 - 3 poháre vody.
4
Dajte na vrch veko a duste na miernom ohni, kým ryža nie je mäkká. Pilaf občas premiešajte a podľa potreby dolejte viac vody.
5
Podávame s 1 nakrájanou uhorkou.
Čas prípravy: 30 minút

Nutričné hodnoty

fiber_manual_record Bielkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bielkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasýtené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
707 kcal
Bielkoviny
51 g
Sacharidy
59 g
Cukry
14 g
Tuky
28 g
Nasýtené mastné kyseliny
6 g
Transmastné kyseliny
0,9 g
Mononenasýtené
10 g
Polonenasýtené
2 g
Cholesterol
116 mg
Vláknina
10 g
Soľ
0,7 g
Voda
232 g
Vápnik
115 mg
PHE
2 547 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bielkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasýtené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Transmastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasýtené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polonenasýtené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Soľ
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápnik
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravín v našej databáze
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplnených jedálničkov
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabuľkách