Smotanové kocky s jahodami
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Hodnotenie receptu
Recept si už ohodnotil/a
Ingrediencie
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
4 x kus (53 g)
100 g
balenie (20 g)
8 x 1 g
balenie (250 g)
150 x 1 g
250 x 1 ml
20 g
250 x 1 g
150 g
Zapíš si tieto ingrediencie do šikovného jedálnička
Budeš presne vedieť, koľko recept obsahuje kalórií a nutrientov.
Postup prípravy receptu
1
Žĺtky vyšľaháme s vanilkovým cukrom do hustej peny. Z bielkov a trstinového cukru pripravíme pevný sneh.obe hmoty zľahka spojíme a pridáme múku a citrónovú kôru a vmiešame to varechou.cesto rozotrieme na plech s papierom na pečenie a pečieme v rúre predhriatej na 200 stupňov asi 8 minút. Korpus papierom zložíme z plechu a necháme vychladnúť.
2
Zatiaľ keď nám cesto chladne si zmiešame mascarpone s cukrom a vyšľahanou smotanou.Želatínu nasypeme do 80 ML studenej vody a za stáleho miešania privedieme takmer k bodu varu.horúcu do pripravenej plnky a zamiešame. Plnku necháme tuhnúť asi 15 minút pri izbovej teplote. Jahody očistíme a nakrájame na plátky.
3
Cesto rozkrojíme na dve polovice. Prvú polovicu natrieme džemom ale aj tak aby nám ostal na druhú polovicu. Po natretí na to poukladáme asi tak polovicu jahôd. Na jahody natrieme asi trištvrte alebo polovicu plnky. (Podľa toho koľko chcete nechať na vrch koláča). Na druhý korpus si natrieme zvyšok džemu. Tento korpus preklopíme na prvý korpus natretý plnkou. Na vrch tohto koláča si poukladáme zvyšné jahody a zatrieme ich plnkou.
{{data.energy}}3 956 kcal
Taktiež {{data.energyAlt}}16 566 kJ ● Energetická hodnota
{{data.protein}}88 g
Doporučený denný príjem: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}454 g
Doporučený denný príjem: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukry
{{data.sugar}} 349 g
{{data.fat}}200 g
Doporučený denný príjem: {{calculated.fat | number: 0}} g
Nasýtené mastné kyseliny
{{data.saturatedFattyAcid}} 115 g
Transmastné kyseliny
{{data.transFattyAcid}} 0 g
Mononenasýtené
{{data.monoSaturated}} 0,09 g
Polynenasýtené
{{data.polySaturated}} 0,37 g
Cholesterol
{{data.cholesterol}} 0 mg
Vláknina
{{data.fiber}} 37 g
Doporučený denný príjem: {{calculated.fiber}} g
Soľ
{{data.salt}} 3 g
Voda
{{data.water}} 135 g
Vápnik
{{data.calcium}} 43 mg
PHE
{{data.phe}} 4 363 mg
{{calculated.percentage}}%
Z doporučeného denného príjmu
Presnejší odhad denného príjmu
Uprav svoj profil nižšie a ulož
Žena
Muž
Chcem
Schudnúť
Nabrať svaly
Byť fit
Rok narodenia
Výška
Hmotnosť
Miera dennej aktivity
Späť
Dokonči svoj profil
Cieľová hmotnosť
Cieľovú hmotnosť môžeš zadať neskôr v aplikácii.
Cieľovú hmotnosť môžeš zadať neskôr v aplikácii.
{{targetWeightMessageText}}
Vytvor si svoj účet
{{errors.message}}
Späť
Registrácia
E-mail
Heslo
Heslo musí mať aspoň 6 znakov!
{{errors.message}}
Späť
Poslali sme Ti verifikačný e-mail!
Za pár minút Ti doručíme verifikačný e-mail na {{profile.email}}. V e-maili klikni na tlačítko "Dokončiť registráciu" a potom sa prihlás.
Späť
Prihlásiť sa
E-mail
Heslo
{{errors.message}}
Zabudnuté heslo?
Späť
Zabudnuté heslo?
Zadaj e-mail uvedený pri registrácii. Následne Ti pošleme nové heslo.
E-mail
Späť
Odoslané
Nové heslo bolo zaslané na e-mail!
Podobné recepty
Perníčky s medem a ořechy
Frozen jogurt / jogurtová zmrzlina
Dýňový koláč ze špaldové mouky
Koláč s tvarohem a jablky na listovém těstě
Zloženie nutričných hodnôt
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Premium užívatelia nevidia reklamy
Recepty a ingrediencie
môžeš uložiť do jedálnička
Jednoduchý prehľad kategórií
Získaj lepšiu kontrolu nad príjmom a výdajom kalórií.
Štatistiky na ceste k cieľovej hmotnosti
Urči svoju cieľovú hmotnosť a sleduj svoj pokrok
Inšpiruj sa receptami a jedálničkami
Odomkni obrovskú databázu potravín.
KalorickeTabulky.sk © 2024 Všetky práva vyhradené.
KalorickeTabulky.sk © 2024 Všetky práva vyhradené.