menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mliečne výrobky a vajcia
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
Milko grécky jogurt jahodový 0 % tuku

Milko grécky jogurt jahodový 0 % tuku

Množstvo x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - Milko grécky jogurt jahodový 0 % tuku
Energetická hodnota 358 kJ
= 86 kcal
Bielkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bielkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 358 kJ
Bielkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina -
Nutričné hodnoty
Bielkoviny
8 g
Sacharidy
12 g
Cukry
11 g
Tuky
0,3 g
Nasýtené mastné kyseliny
0,2 g
Transmastné kyseliny
-
Mononenasýtené
-
Polonenasýtené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Soľ
0,1 g
Voda
-
Vápnik
176 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
420 mg
Stav
surové tepelne spracované
Bielkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasýtené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Transmastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasýtené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polonenasýtené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Soľ
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápnik
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Zloženie nutričných hodnôt
fiber_manual_record Bielkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bielkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasýtené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Obsahuje vitamíny
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamín)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Cholín Cholín
Vitamín B1 Vitamín B1 (tiamín)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacín, niacínamid, nikotínamid, kyselina nikotínová)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín A Vitamín A
Obsahuje minerálne látky
Zinek Zinek
Meď Meď
Železo Železo
Mangan Mangan
Vápnik Vápnik
Sodík Sodík
Selen Selen
Hořčík Hořčík
Fosfor Fosfor
Draslík Draslík
Pozitívny vplyv na zdravie
Imunita Posilňuje imunitu
Kosti Napomáha pri raste a obnove kostí
Zuby Působí kladně na zuby
Trávenie Vhodná potravina pri črevných ťažkostiach
Trávenie Podporuje trávenie

Grécky jahodový jogurt Milko je hustý jogurt len z mlieka. Je bohatý na bielkoviny, obsahuje 0% tuku a a probiotickú kultúru Bifidobacterium BB-12. Jogurt je dobrým zdrojom vápnika a vitamínu D. Medzi ďalšie látky patria fluór, fosfor a vitamín A alebo vitamíny zo skupiny B.

Vitamín D a vápnik je dôležitý pre udržiavanie silných kostí a zdravých zubov. Bielkoviny poskytujú telu esenciálne aminokyseliny potrebné k budovaniu svalovej hmoty a ďalších štruktúr. Hodné baktérie môžu priaznivo pôsobiť na zápchu, hnačku, zápalové črevné choroby alebo syndrómy, infekcii pylori, a dokonca na neznášanlivosť laktózy. Konzumácia jogurtov je spojená so zníženým rizikom rakoviny hrubého čreva, pretože konzumácia tejto potraviny je prospešná pre zlepšenie imunitnej odozvy.

Nízky obsah tuku nie je podľa výrobcu chuťovo rozpoznateľný. Aj pri redukčnej diéte pamätajte na to, že tuk patrí medzi 3 základné živiny a je ho preto v strave treba!

Najhľadanejšie v kategórii Jogurty

Názov Energetická hodnota (kJ) Bielkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
279 4 4 4 0 add_circle Zapísať
251 5 4 3 0 add_circle Zapísať
278 4 4 4 add_circle Zapísať
274 4 5 3 0 add_circle Zapísať
358 8 12 0,3 0,25 add_circle Zapísať
360 10 11 0,3 0,2 add_circle Zapísať
280 4 5 4 add_circle Zapísať
526 7 20 2 add_circle Zapísať
419 4 13 3 0,2 add_circle Zapísať
343 10 10 0,3 add_circle Zapísať
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravín v našej databáze
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplnených jedálničkov
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabuľkách