menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mliečne výrobky a vajcia
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
Milko grécky jogurt čučoriedkový 0% tuku

Milko grécky jogurt čučoriedkový 0% tuku

(Milko)
Množstvo x {{unitOption.title}} kus
Milko grécky jogurt čučoriedkový 0% tuku
Energetická hodnota 358 kJ
= 86 kcal
Bielkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina 0,1 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bielkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 358 kJ
Bielkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina 0,1 g
Nutričné hodnoty
Stav
surové
Bielkoviny
8 g
Sacharidy
12 g
Cukry
10 g
Tuky
0,3 g
Nasýtené mastné kyseliny
0,2 g
Transmastné kyseliny
-
Mononenasýtené
-
Polonenasýtené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0,1 g
Soľ
0,1 g
Voda
-
Vápnik
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
420 mg
Stav
surové tepelne spracované
Bielkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasýtené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Transmastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasýtené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polonenasýtené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Soľ
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápnik
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Zloženie nutričných hodnôt
fiber_manual_record Bielkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bielkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasýtené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B1 Vitamín B1 (tiamín)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Cholín Cholín
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamín)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacín, niacínamid, nikotínamid, kyselina nikotínová)
Obsahuje minerálne látky
Fosfor Fosfor
Hořčík Hořčík
Zinek Zinek
Meď Meď
Mangan Mangan
Sodík Sodík
Vápnik Vápnik
Draslík Draslík
Železo Železo
Selen Selen
Pozitívny vplyv na zdravie
Zuby Působí kladně na zuby
Trávenie Podporuje trávenie
Imunita Posilňuje imunitu
Trávenie Vhodná potravina pri črevných ťažkostiach
Kosti Napomáha pri raste a obnove kostí

Grécky čučoriedkový jogurt Milko je hustý jogurt len z mlieka. Je bohatý na bielkoviny, obsahuje 0% tuku a a probiotickú kultúru Bifidobacterium BB-12. Jogurt je dobrým zdrojom vápnika a vitamínu D. Medzi ďalšie látky patria fluór, fosfor a vitamín A alebo vitamíny zo skupiny B.

Vitamín D a vápnik je dôležitý pre udržiavanie silných kostí a zdravých zubov. Bielkoviny poskytujú telu esenciálne aminokyseliny potrebné k budovaniu svalovej hmoty a ďalších štruktúr. Hodné baktérie môžu priaznivo pôsobiť na zápchu, hnačku, zápalové črevné choroby alebo syndrómy, infekcii pylori, a dokonca na neznášanlivosť laktózy. Konzumácia jogurtov je spojená so zníženým rizikom rakoviny hrubého čreva, pretože konzumácia tejto potraviny je prospešná pre zlepšenie imunitnej odozvy.

Nízky obsah tuku nie je podľa výrobcu chuťovo rozpoznateľný. Aj pri redukčnej diéte pamätajte na príjem tukov (najmä vo forme nenasýtených mastných kyselín) a nevynechávajte je úplne zo svojho jedálnička.

Najhľadanejšie v kategórii Jogurty

Názov Energetická hodnota (kJ) Bielkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
241 0,1 0,04 0 add_circle Zapísať
278 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapísať
239 0,1 0,04 0 add_circle Zapísať
241 0,1 0,04 0 add_circle Zapísať
352 0,08 0,12 0 add_circle Zapísať
259 0,12 0,03 0 add_circle Zapísať
319 0,1 0,05 0,01 add_circle Zapísať
220 0,08 0,05 0 0 add_circle Zapísať
270 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapísať
281 0,04 0,04 0,04 0 add_circle Zapísať
662 0,02 0,13 0,12 add_circle Zapísať
368 0,04 0,11 0,03 add_circle Zapísať
268 0,11 0,04 0 add_circle Zapísať
507 0,05 0,03 0,1 add_circle Zapísať
568 0,03 0,12 0,09 0 add_circle Zapísať
265 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapísať
259 0,12 0,03 0 add_circle Zapísať
362 0,04 0,12 0,03 add_circle Zapísať
310 0,09 0,09 0 add_circle Zapísať
574 0,03 0,12 0,09 0 add_circle Zapísať
Káva v našich domácnostech: Jak připravit dobré kafe?
Životní styl za časů koronaviru aneb využijte nestandardní situaci ve svůj prospěch
Získejte speciální talíř, jenž byl vyroben pro aplikaci www.kaloricketabulky.cz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravín v našej databáze
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplnených jedálničkov
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabuľkách